Partnership
Wat is het eigenlijk, partnership? Bij Torendruk houden we het graag eenvoudig. Voor ons staat het gelijk aan trots zijn op elke klant. En ervoor zorgen dat elke klant trots is op ons. Partnership betekent dat we graag lang met u samenwerken en daarom ons beste beentje voor zetten. U mag rekenen op korte en betrouwbare levertijden. U bent er zeker van dat wij altijd flexibel omgaan met soms onvoorziene wijzigingen. U kunt er vanuit gaan dat we uw creatieve ontwerpen op een zorgvuldige wijze uitvoeren. Zo doen we dat jarenlang in ons familiebedrijf. In dat opzicht hebben we een naam hoog te houden. En dat doen we graag. Als u wilt ervaren wat we met partnership bedoelen, nodigen we u uit voor een persoonlijke kennismaking!

Hoge kwaliteit
Torendruk is een synoniem voor grafische producties met een hoge kwaliteit. Hoe belangrijk technologie ook is in ons vak, het zijn de hand van de vakman en het oog van de meester die 't verschil maken. Drukwerk dat haarscherp is, zorgvuldig is afgewerkt en exact volgens uw specificaties is uitgevoerd. Dat heeft alles te maken met de toewijding waarmee onze specialisten hun werk doen. Zij voelen zich  betrokken bij u als klant en maken zich sterk voor een topproduct. Al is de prijs voor veel klanten óók een reden om voor ons te kiezen, kwaliteit staat bij ons bovenaan!

Aantrekkelijke prijsstelling
Een grafisch dienstverlener die met hart en ziel aan een topproduct werkt. Dat is onbetaalbaar. Zeker als u daar de flexibiliteit bij krijgt waar u alleen op durft te hopen. Toch bewijst Torendruk dat een hoge kwaliteit uitstekend samengaat met een aantrekkelijke prijsstelling. We willen een partner zijn voor de lange termijn en realiseren ons dat scherpe inkoopcondities een voorwaarde zijn voor u. Daarom nodigen we u graag uit om een offerte aan te vragen. Zo ging het bij veel van onze klanten. Ze kozen ons om onze kwaliteit - maar de offerte gaf de doorslag. Welkom!

Bezorgteam
In logistiek opzicht maakt Torendruk het u gemakkelijk. Ons bezorgteam levert uw order af waar u 't hebben wilt. Bij u of één van uw vestigingen of klanten. In de regio Nijkerk of daarbuiten. Morgen, over morgen of volgende week. Bij het plannen van de bezorgroute houden we graag rekening met eventuele spoedorders. Die flexibiliteit zult u zeker waarderen.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij bellen of mailen u terug wanneer u wilt »

Spreuk van de week

Een vriendelijk woord dat vandaag van de boom valt, kan morgen vruchten dragen.

Contactgegevens

Touwslager 3 3861 SP Nijkerk
Postbus 212 3860 AE Nijkerk
Tel. (033) 245 83 75
Fax (033) 246 26 49
E-mail info@torendruk.nl